Possibly

Als op vrijdagmiddag het pakketje met papieren en sleutels van onze nieuwe boot inmiddels twee weken onderweg is, besluit ik dat het tijd is voor nader onderzoek, te meer daar de Track & Trace status al een paar dagen op ‘shipment on hold’ staat. Waar bellen bij de Duitse tak van DHL onmogelijk is, word ik op de Griekse site vriendelijk uitgenodigd om bij vragen vooral contact op te nemen met de klantenservice. Daar verwijzen ze mij door naar een koerier in Lefkada. En ja hoor, tot onze grote verbazing en vreugde blijkt ons pakketje daar gewoon al te liggen. Op mijn vraag of het dan ook vandaag bezorgd wordt, antwoordt de mevrouw: ‘Possibly’. In mijn ogen een wat cryptisch en voorzichtig antwoord voor een koeriersbedrijf met de naam Speedex.

Het kantoor van Speedex in Lefkada

Ik besluit het heft in eigen hand te nemen en vraag of ik het misschien ook kan komen ophalen. Ja hoor, dat kan. Of ik het politiebureau weet? Ja, en dan op het einde rechtsaf. Recht tegenover de kerk. Zo gezegd, zo gedaan. Binnen 10 minuten staan we bij Speedex en hebben eindelijk onze langverwachtte post in handen.

‘Possibly’ blijkt het sleutelwoord te zijn voor de afgelopen weken. Zo wachten we ook al de hele week op een bericht van Cleopatra Marina over de planning van de rest van de werkzaamheden aan Coco. Voor het eind van week zouden we echt iets horen. Ik moet me inhouden om vrijdagmiddag niet direct te gaan bellen. Knarsetandend van ongeduld stem ik er mee in om een stukje te gaan wandelen, maar mijn hoofd wil niet mee.

Op het strand bij Lefkada

Toch blijkt het de juiste keuze te zijn, want op het strand lezen we het verlossende mailtje van Cleopatra. De werkzaamheden zijn niet gepland. Ze zijn al klaar! Of we maar even contact op willen nemen met het Dry Dock Office om de tewaterlating te plannen. Dat is natuurlijk niet aan dovemansoren gericht en we mailen een verzoek voor tewaterlating op woensdag. Maar het is weekend, dus voor het antwoord moeten we even wachten.

Kuitenbijtertje

Tijd voor nog een prachtige wandeling, dit keer met de Porto Café Wacky Walkers, één van de vele activiteiten van de liveaboard community in Lefkas Marina.

Lefkada,Lefkas,
Uitzicht op Lefkada en de Ionische Zee

Een heerlijke lentewandeling met lieve mensen en prachtige vergezichten. De natuur staat op springen. De zon schijnt. Het is warm. De lucht is zwanger van nieuw leven, nieuwe

dromen, nieuwe avonturen op ons nieuwe schip. En volgende week begint het al. Possibly.

3 gedachten over “Possibly”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s